Žestoka svađa ujaka i sestrića o kojima bruji Sarajevo!


Poznati estradni menadžer iz Sarejeva Mario Softa i njegov ujak pevač, Mladen Tomić zaratili su na krv i nož. Kako piše bosanski časopis”Exspress”Tomić se još uvek nije oporavio od šoka nakon što su ga nedavno u Sarajevu presrela dvojica muškaraca i tom prilikom je bio napadnut. Tada se već sarajevskom čaršijom pronela vets da iza toga stoji, ni manje, a ni više nego njegov rođak. Muzičar je objasnio da je razlog za to što njegov sestrić želi da mu otme nekretninekoje ima, budući da on nema dece. Navodno su mu prodali i vikendicu u Kreševu za 150.000 evra od čega je Tomić dobio svega 2.000 evra.

-Šta od njega očekivati?On je robijaš koji je robijao čak devet godina – rekao je Mladen o Softi.

Sa druge strane Mario je podneo tužbu protiv ujaka zbog klevete, kako u Sarajevu tako i u Makarskoj. On kaže da mu je žao što u javnost mora da iznosi porodični”prljav veš” ali, da ga je na to naterao lično ujak. On je u razgovoru za “Exspress” objasnio kako je sve počelo:

-Krajem septembra sam Mladenu pozajmio 2.000 evra koje on nije želeo da mi vrati. Pretio mi je, govorio mi je da ću ga zapamtiti iako je on taj koji je bio dužan. Posle toga tražio je od jedne kriminalne grupe da me prebiju, zapale auto i bace bombu na dvorište.Od njega su za to tražili nekoliko hiljada eura. Međutim, kako poznajem mnogo ljudi u Sarajevu, taj čovek me je odmah pozvao i pitao me za Tomića i objanio šta je tražio od njega. Ja sam se kao čovek bez oraha u džepu, našao sa njima kako bi razjasnili celu situaciju – isričao je Softa.

Kako tvrdi ovaj ugledni časopis Mario je njihovim novinarima i dostavio dokaz o tome. On je novinarima priložio snimak tog razgovora. Budući da se ništa od toga nije realizovalo, Mladen nije dao novac tim “žestokim momcima”, ali oni su sa druge strane od njega zahtevali da im plati to što su na ovaj “slučaj” izgubili svoje dragoceno vreme.

-Time je sam sebi napravio belaj. Zato je i napadnut jer je ljudima dugovao novac.Ko drugom jamu kopa sam u nju upada – smatra Mario.On takođe tvrdi i da nema apsolutno ništa sa bacanjem farbe na Mladenov stan. Ističe da je njegov ujak dužan ljudima po Sarajevu i makarskoj i zbog toga je i pretučen prošlog decembra u Makaraskoj jer je navodno dugovao pare jednom vlasniku tamošnje radnje.

Ono što je zanimljivo u ovom tekstu je i to da se Softa dotakao i Mladenovih sklonosti ka starijim damama, te da je on žigolo preko 40 godina.

-Kada je 2012.godine umrla grofica Anja Baglej Romanov, on je napravio zabavu da proslavi njenu smrt jer je bio siguran da mu je ostavila milion dolara, kako mu je usmeno i obećala. Međutim, kada se 2013.godine otvorio testament, njen sin Andi Baglej je sve blokirao. Mladen je ostao bez ijednog dolara. On je preko advokata pokušavao da dođe do novca, ali uzalud. Godinu dana nakon toga je pao u psihičku krizu jer je ostao bez ičega. Postoje i dokazi da se lečio u Sarajevu i za vreme toga je boravio kod svoje sestre i kod mene – kaže Softa.

On je bez dlake na jeziku nastavio da iznosi sve do detalja.

-Boio je pod jakom terapijom, a dijagnoza mu je bila depresija, podvojena ličnost, psihopatija i paranoja. Ali nije mnogo izdržao jer krajem 2015.godine iz Beograda odlazi Makarsku gde je u velikom količinama konzumirao alkohol. Kad su mu se lekovi pomešali sa alkoholom, nastao je haos . Ali to nije sve. Mladen voli da se eksponira i da laže. Menja psihu tri puta na dan. Težak je manipulator u familiji , a i među prijateljima. Bolestan čovek.

Softa je kontaktirao i sa našim novinarima i potvrdio verodostojnost ove priče ali i dodao.

-Mladen je u Sarajevu dužan ljudima na kamatu i to preko 15.000 eura. Oni su hteli da mu zaplene Golf7 i zato su i pucali na njega – tvrdi Mario.

 

    

foto> Mario Softa i Mladen Tomić