STANIJA SPREMILA POSEBAN STAJLING Bradavice i tange da slute na radost


„‘Pink gori‘, a Stanija pravi još veći požar”, zvao bi se rimejk popularne srpske serije da je sniman u ponedeljak u studiju ružičaste televizije!

Glavna zvezda „Pinkovog” novogodišnjeg veselja umesto pevačica sa pozamašnom karijerom bila je njihova novopečena koleginica starleta Stanija Dobrojević.

Svesna da ne može u prvi plan da izbije dobrim glasom, ona se držala starih alata, kojima se služi još od perioda kada je bila starleta. Iako je došla u pratnji mame, Staniju to nije sprečilo da na bini pokaže čime sve raspolaže ispod haljine.

Osim što su njene crvene čipkaste tange bile sve vreme u prvom planu, pa joj ogrtač nije ni trebao, mušku maštu rasplamsale su i njene gole grudi, dok su bradavice izvirivale svaki put kada je napravila nagli pokret. Starleta se nije ni trudila da pokrije telo, iako je među kolegama do kojih je stajala bilo onih koji mogu očevi da joj budu.

Da situacija bude još vrelija postarala se pevačica Goga Sekulić, koja je u jednom momentu Dobrojevićevoj podigla haljinu kako bi prisutnima pokazala njenu guzu. Kad je bal, nek je maskenbal! Ni Mia Borisavljević nije bila mirnija, pa su joj gaćice sevale ispod ultrakratke haljine sve vreme.

I dok su one vrckale na bini, pevačica Sandra Afrika se nije odvajala od stola sa hranom, čak su neki parčići ispadali iz usta. Ovaj prizor nije baš bio seksi, ali Milica Pavlović jeste, kao i uvek. Miličine kolege nisu znale gde prvo da gledaju, da li u vrući dekolte ili u zategnutu golu nogu.

Pevačice Vesna Zmijanac i Nikolija Jovanović izazvale su pravu pometnju kada su ušetale u studio ružičaste televizije, i to zbog svojih stajlinga. Dok je Vesna došla razgolićena na snimanje, Nikolija se zakopčala do grla. Izgleda da Vesna sa golim stomakom i samo u bushalteru ponovo proživljava mladost, a da Nikolija pazi na odevanje otkad je postala mama.

Izvor: alo.rs