RIDAO ZA BIVŠOM Priča Makedonca iz “Zvezda Granda” dobila novi epilog


O nastupu Makedonca Aleksandra Stevanovskog u poslednjoj epizodi “Zvezda Granda” pričaće se još dugo. Dok se jedni dive njegovoj hrabrosti, drugi mu se podsmevaju.

Stevanovski je nastup u popularnom takmičenju posvetio bivšoj devojci Bojani, za kojom pati i koja je rekla da će se pomiriti s njim ako postane popularan.

Aleksandra su emocije toliko ponele da se rasplakao i u jednom trenutku legao na pod. Žiri je posle njegovog nastupa bio podeljen, kao i publika. Ceo nastup pogledajte OVDE.

Međutim, Bojana se Aleksandru nije javila posle ove epizode, ali zato je dobio stotine novih ljubavnih ponuda. Ipak, Makedonac ne odustaje od bivše ljubavi, sa kojom je proveo samo nekoliko meseci.

– Već dve godine i devet meseci se trudim da je vratim. Mnoge stvari sam joj oprostio. Svi me pitaju zašto je toliko volim? Pa zato što je jednostavna. Zatečen sam i iznenađen da u ovom surovom svetu ljudi znaju da razumeju ljubav. Komentari su različiti. Jedni me kritikuju, a drugi me hvale zbog hrabrosti koju sam pokazao – iskren je takmičar, koji ipak nije uspeo da se plasira u naredni krug “Zvezda Granda”.

– Nisam ni zbog čega razočaran. I da se još sto puta prijavim, učinio bih opet isto. Jedino što bih više poveo računa o komunikaciji jer sam bio arogantan zbog umora, nespavanja i euforije. Nije meni cilj prvo mesto u “Zvezdama Granda”. Rado bih ga ustupio nekom ko to stvarno zaslužuje – priznaje Alekandar.

Iako se Bojana nije javila ni posle emisije, Aleksandar ne odustaje.

– Nije mi se javila ali su se zato javile stotine koje bi rado menjale nju. Ali džaba, nijedna joj nije ni blizu! Nadam se da ćemo se pomiriti jer bih zbog nje učinio sve – izjavio je Stevanovski za “Grand onlajn”.

Izvor: alo.rs