POZNATI UŽIVALI U HRANI Melina pričala o Džej Lo, Jelena o kilaži


Uprkos naizgled potpuno različitim ukusima, pevačice Jelenu Tomašević, Tijanu Dapčević, Anu Bebić, dizajnerku Melinu Džinović, glumce Ninu Janković i Ivana Mihailovića, kao i voditelja Jovana Memedovića spaja ljubav prema dobroj hrani.

Poznati su upravo zbog ove ljubavi poželeli su da budu deo slavljeničke atmosfere restorana „Voulez – Vous Etage“, koji je otvoren u srcu Neimara, u utorak 13. decembra.

Ana Bebić

Ana Bebić

I dok su popularni glumci najviše ćaskali sa kuvarom, inače rođenim Filipincem koji ih je uvodio u svoje kulinarske tajne, Melina je prenosila radosne impresije budući da je slavna Dženifer Lopez pre nekoliko dana po treći put obukla haljinu njenog brenda “Hamel”.

Tijana Dapčević i Jelena Tomašević

Tijana Dapčević i Jelena Tomašević

Iako su njenu figuru hvalili mnogi, Jelena Tomašević je priznala kako u jeku praznika broji kalorije i da joj treninge nadomeštaju brojni koncerti.

Ivan Mihailović i Nina Janković

Ivan Mihailović i Nina Janković

Ipak, posebnu pažnju izazivala je Nina Janković kojoj su mnogi gosti prilazili nagovarajući je da im otkrije nove detalje iz popularne serije “Ubice moga oca” u kojoj glumi foreničarku, ali umetnica je uz osmeh naglašavala kako mora da ćuti.

Jelena Tomašević

Jelena Tomašević