Potvrđeno najbolja rijaliti voditeljka!


Kontroverzna domaćica emisije “Upoznajte Parove” koja se emituje na Hepi televiziji Jovana Jeremić, odnedavno je i zvanično najbolja rijaliti voditeljka na našim prostorima. Atraktivnoj plavuši britkog jezika ovo priznanje je dodelila “Unija zanatlija i preduzetnika-regiona Južne Srbije” u saradnji sa televizijom “Artvizija Niš”.

 

foto: Jovana Jeremić, privatna arhiva- Fejsbuk

-Hvala vam ljudi. Na svemu. Na vašoj pažnji. Ljubavi. Ovo mi je 1.nagrada u voditeljstvu. Osvajala sam mnoge u besedništvu,republičkim takmičenjima iz srpskog jezika,diplomu đaka generacije u srednjoj, Vukova u osnovnoj… Biće ih još. No,ova je najdraža jer samo ja znam koliko je truda i rada uloženo da bih danas bila gde sam. Omladino,imajte svoje snove i oslonite se isključivo na rad! Bog će se pobrinuti za sve ostalo. Želja je mere ljudske moći. Obećanja daju pobednici,a izgovore gubitnici,ali neretko se mora i izgubiti da bi se kasnije pobedilo jer porazi su kratka odmaralista za buduće pobede. Vaša J.J.- napisala je voditeljka za koju se slobodno može reći da je televizijsko otkriće 2016/17 godine!

Inače, Jovana je omiljena i među svojim kolegama, pa je često možemo videti kako gostuje kod svojih koleginica na drugim televizijama sa nacionalnom frekfrencijom. Ona je, u više navrata pokazala kolegijalnost, pa u emisiji “Upoznajte parove” na hepi televiziji često ugosti kolege iz štampanih medija. Među njima su eminentni novinari dnevnog lista “Kurir”, “Informer”, “Alo”, “Srpski Telegraf”, “Blic” i mnogi drugi…