STARLETA BACILA OKO NA FUDBALERA Tijana Ajfon jurila Volkova po klubu!

54_1000x0

Popularna starleta Tijana Ajfon ne smiruje se poslednjih dana, pa redovno obilazi prestoničke klubove kako bi našla novog dečka.

Đuskao do jutra: Vladimir Volkov

Đuskao do jutra: Vladimir Volkov

U utorak uveče, Tijana je otišla na nastup grupe „Tap 011“, koja se ponovo okupila, a na istom mestu se pojavio i fudbaler Vladimir Volkov, sa koga starleta nije skidala pogled.

– Članovi grupe „Tap 011“ su se ponovo okupili i otpevali svoje velike hitove. Tijana taj nastup nije želela da propusti, a došla je sa drugaricama u klub. Čim je stigla, počela je da pozira okupljenim fotografima, a onda je ugledala Volkova. Sve vreme je šetala oko njega i gledala u njegovom pravcu ne bi li on obratio pažnju na nju. On je bio u društvu prijatelja i cirkao je celo veče. Koliko sam mogao da primetim, do kraja večeri se ništa nije desilo, ali poznajući Tijanu, ona će sigurno nastaviti da ga juri – ispričao nam je izvor koji se našao na licu mesta, a koji ujedno dobro poznaje starletu.

Naš paparaco uslikao je Tijanu i Vladimira u klubu, doduše odvojeno, a kako je starleta slaba na fudbalere, ostaje da vidimo da li će uspeti da zavede i Volkova.

Izvor: alo.rs

BalkanNOW.com close[x]
Or wait 20 seconds
';