STARLETA BACILA OKO NA FUDBALERA Tijana Ajfon jurila Volkova po klubu!


Popularna starleta Tijana Ajfon ne smiruje se poslednjih dana, pa redovno obilazi prestoničke klubove kako bi našla novog dečka.

Đuskao do jutra: Vladimir Volkov

Đuskao do jutra: Vladimir Volkov

U utorak uveče, Tijana je otišla na nastup grupe „Tap 011“, koja se ponovo okupila, a na istom mestu se pojavio i fudbaler Vladimir Volkov, sa koga starleta nije skidala pogled.

– Članovi grupe „Tap 011“ su se ponovo okupili i otpevali svoje velike hitove. Tijana taj nastup nije želela da propusti, a došla je sa drugaricama u klub. Čim je stigla, počela je da pozira okupljenim fotografima, a onda je ugledala Volkova. Sve vreme je šetala oko njega i gledala u njegovom pravcu ne bi li on obratio pažnju na nju. On je bio u društvu prijatelja i cirkao je celo veče. Koliko sam mogao da primetim, do kraja večeri se ništa nije desilo, ali poznajući Tijanu, ona će sigurno nastaviti da ga juri – ispričao nam je izvor koji se našao na licu mesta, a koji ujedno dobro poznaje starletu.

Naš paparaco uslikao je Tijanu i Vladimira u klubu, doduše odvojeno, a kako je starleta slaba na fudbalere, ostaje da vidimo da li će uspeti da zavede i Volkova.

Izvor: alo.rs