GLUMAC U AKCIJI SA PEVAČICOM Kostić mazio Milicu Pavlović!


Glumac Vuk Kostić je očigledno na trenutak zaboravio da je u vezi sa koleginicom Jelisavetom Orašanin kada mu se približila pevačica Milica Pavlović.

Naime, popularni glumac čitavo veče je mazio i dodirivao atraktivnu pevačicu dok je sedeo pored nje u emisiji „Amidži šou“, a ti dodiri nisu promakli ni kamermanima, koji su snimili svaki detalj.

Milionski auditorijum imao je priliku da vidi kako se Vuk ponaša prema Milici, koja je, kao i uvek, izgledala atraktivno. Kako su sedeli jedno pored drugog, glumac je neoprezno odmeravao pevačicu zaboravljajući da je u emisiji. U jednom trenutku, Dženan Lončarević je ustao da otpeva romantične stihove „Nakon svih ovih godina“, koji su raznežili Vuka. On je u tom trenuku uhvatio Miličinu šaku i mazio je.

Sevale varnice usred emisije

Sevale varnice usred emisije

Nekoliko minuta Kostić nije puštao pevačicinu ruku, sve dok Dženan nije završio pesmu, pa su morali da mu aplaudiraju. To je bila kulminacija komunikacije između Milice i Vuka, koji se čitavo veče nisu razdvajali. U jednom trenutku je zapevao Nele Karajlić, pa mu se na bini pridružio Ognjen Amidžić, dok Kostić nije želeo da ostavi Milicu da sama sedi u drugom delu studija.

Dok je bend svirao, oni su se pipkali: Vuk i Milica

Dok je bend svirao, oni su se pipkali: Vuk i Milica

– Ma slobodno idi, ne smeta mi – čulo se u pozadini kako mu kaže Pavlovićeva, jer nisu bili svesni da su im mikrofoni uključeni.
Vuk je kao pravi džentlmen samo nakratko otišao do Neleta i Ognjena, ali se ubrzo vratio kako bi đuskao s pevačicom. Ni u nastavku emisije njih dvoje se nisu razdvajali, a nakon što su se kamere isključile, usledio je i selfi na kojem su im glave pripijene jedna uz drugu. Ostaje pitanje šta će na to reći Jelisaveta, ako već nije rekla šta je imala, s obzirom na to da je emisija emitovana uživo.

Sutra izlazi Miličin novi album

Milica Pavlović pripremila je za svoju publiku drugi album, koji će premijerno predstaviti sutra. Milica je studiozno radila na tom projektu, koji nosi naziv „Boginja“. Osim što se na albumu nalaze pesme koje je pažljivo birala, Milica se pobrinula da na novim pesmama radi najbolji produkcijski tim. Među pesmama se nalazi i duet sa Alenom Islamovićem, koji je publika već imala priliku da čuje. Kako najavljuju muzički znalci koji su radili na albumu Pavlovićeve, to će biti album koji će potresti čitav region.

Izvor: alo.rs