GASTOZ NE PRESTAJE DA PLAČE Kako ću ja bez moje majke?!


Rijaliti zvezda Nenad Marinković Gastoz u šoku je otkako su mu iz Pariza javili da mu je mama Gordana pronađena mrtva u stanu.

On je prvim letom otišao u Francusku, a ne može da sakrije suze zbog gubitka majke, za koju je bio veoma vezan.

– Gastoz je u šoku, sve se desilo tako iznenada. On ne može da veruje da je ostao bez mame. Sada se bavi organizacijom sahrane i ostalim stvarima koje su potrebne. Baš mu je teško, uglavnom ćuti i ne progovara. Na telefon se javlja samo ako su neke bitne stvari. Samo ide i priča: „Kako ću ja bez majke moje?” Bio je veoma vezan za nju, što svi već znaju. Oni su bili nerazdvojni, zajedno su živeli u Parizu i imali su samo jedno drugo. Sve ga je stiglo sada – kaže nam Gastozov prijatelj.

– Nenad završava trenutno svu potrebnu papirologiju kako bi telo njegove mame bilo prebačeno u Srbiju. On želi da je sahrani u Svilajncu, odakle su oni. Naravno, to će se desiti ukoliko se svi papiri budu završili. Ne znam šta bih još mogao da vam kažem, svima je baš teško i ne mogu da veruju da Goce nema – dodaje Gastozov prijatelj.

Pokušali smo juče da dobijemo i Nenada kako bismo mu izjavili saučešće.

– Ne mogu sada da razgovaram sa vama – kratko je rekao Gastoz i spustio slušalicu.
Podsećanja radi, Gastozovu mamu je u stanu u Parizu pronašla njena prijateljica. Ona je u stan otišla nakon što ju je zvao Nenad, koji se zabrinuo jer mu se mama ceo dan nije javljala na telefon. Komšinica je otišla do stana, a kako joj niko nije otvarao, pozvala je policiju i Hitnu pomoć, koji su došli za deset minuta i razvalili vrata. Lekari su konstatovali smrt, kao i to da je preminula dva dana pre nego što su je pronašli. Čim su mu javili tužnu vest, Nenad je skrhan bolom otišao u Pariz.

Izvor: alo.rs