Bravo: Amadeus bend donirao 85. 000 dinara bolesnoj devojčici!


Amadeus bend, je humanitarnim koncertom u Užicu uspeo da prikupi novčana sredstva, koja su poklonili porodilištu i za lečenje užičanke Doris Bošković.
Poznati po svom humanitarnom radu, bend Amadeus  je ispunio dato obećanje, te su se odrekli 150.000 dinara, kako bi pomogli onima kojima je pomoć najneophodnija, od čega su 65.000 donirali za porodilišta, dok su ostalih 85.000 dinara odneli Doris Bošković, slepoj i nepokretnoj 25-godišnjoj devojci kojoj je potrebna lift platofrma da bi iz svog stana na trećem spratu lakše mogla da izlazi napolje.
Nezaboravan nastup i sjajna atmosfera pred 15 000 ljudi,  još jedan je dokaz, zašto ovi momci važe za najbolju grupu na našim prostorima, a i šire. Svojim neverovatnim scenskim nastupima, sinoć su bukvalno atmosferu u doveli do usijanja, a sjajna žurka potrajala je do duboko u noć.
Nakon fenomenalnog koncerta, momci iz Amadeusa slikali su se sa svojim fanovima i priredili im noć za pamćenje, a pre samog nastupa. posetili su i bolesnu Doris, kako bi uručili novac kojoj joj je neophodan, kao i porodilište gde su obišli načelnika klinike, zaposlene, ali i  pacijente, odnosno žene kojima su ulepšali novogodišnje praznike . Takođe,  Amadeus pozva  i sve ljude dobre volje da da se priključe akciji i pošalju SMS poruku, kako bi se što pre prikupila dodatna sredstva.
-Nova godina nam je počela na najlepši mogući način. Idemo dalje, nema stajanja, poručili su ovi sjajni momci.