BOLOVALA OD BULIMIJE Ovako je Teodora izgledala pre nego što je postala poznata (VIDEO)


Mlada pevačica i učesnica “Zadruge” Teodora Džehverović važi za jednu od najlepših i najzgodnijih u rijalitiju, međutim ona je zbog svog izgleda veoma mlada prošla pravi pakao.

Teodora Džehverović

Teodora se prvi put predstavila javnosti pre 3 godine u “Zvezdama Granda”, kada je imala samo 17 godina.

Imala je svetlo smeđu kosu, i izgledala poput prave devojčice.

Nije došla do finala, ali je Saša Popović u njoj prepoznao veliki potencijal, pa je oformljen ženski sastav “Đavolice” koji su pored Teodore činile Gorana Babić i Tamara Milutinović.

Matora otkrila kakav joj je odnos sa ocem (VIDEO)

Nakon takmičenja, kada je započela profesionalnu karijeru, Teodora je javnosti otkrila da je dugo bolovala od bulimije.

– Desila se bulimija, jer sam bila klinka i nisam razmišljala normalno. Pala sam bila psihički u tom periodu, ali sam izašla kao pobednik iz svega toga i na sve to se smejem. To je stvarno bio problem. Ja sam mrzela sebe kada se ne ispovraćam. Oko mene su sve bile mršavice. Sve su ždrale šta požele, a ja popijem vodu i ugojim se. To je bio moj problem – ispričala je tada Teodora u svojoj potresnoj ispovesti.

Iako je prošla kroz veoma težak period uspela je da se izvuče, nastavi normalan život, i ponovo bude zadovoljna svojim izgledom.

Nakon raspada grupe samostalno je nastavila karijeru i za kratko vreme snimila nekoliko pesama.

Teodorina rijaliti veza sa manekenom Anđelom Rankovićem privlači veliku pažnju, pogotovo zbog toga što se njena majka otvoreno protivi tome.

Oglasila se Snežana Dakić povodom venčanja bivšeg muža