Велика срамота за македонску партију СДСМ: Поред програма и слоган, и панела су украдена од Српске Двери (ФОТО)


-Покрај Слоган, боје и цели делови програма врата Србије који су потпуно копирају из СДСМ , партија из Македоније и носача који док причају Заев Дике младих опозиције су “позајмили” из кампање српске националистичке партије.

Кампања и програм СДСМ потпуно украденог из српске странке Двери, анализира Сител, Тв из Македоније клоалиција наступа под слоганом “За бољи живот у Македонији” одговарајуће слоганом који се десио радикални десничарски Двери Србију на претходним изборима, “За живот Србије”.

dveri640

Осим слоганом СДСМ користи иконографију Радикалне странке и на изборима него својим традиционалним бојама плаве и жуте, играње са црвено-бели идентичан Двери.

sdsm-tabli-2

sdsm-tabli

Упркос слоганом, боје и цели делови програма врата Србије који су потпуно копирају из СДСМ и носача који док причају Заев Дике младих опозиције су “позајмили” из кампање српске националистичке партије.

dveri-2

dveri-3dveri-3

dveri-n

Врата се односе на десничарске партије која представља највише радикалних српских националиста. Последњи избори у Србији странци клоалицирасхе са ДС и заједно освојили 5.04% гласова и једва прошао цензус за улазак у парламент. Пре последњих избора, остале десничарске странке оптужиле су Двери да примљени новац од Сороша да се боре против владе Српске напредне странке Александар Вучић.

tabli-n640

Владајућа странка у Македонији ВМРО-ДПМНЕ : Заев Безидејниот уркаде главни мото свом памфлету

-Ова Избори безидејниот Заева, отишла је и корак даље краде главни мото памфлету мотом на ултрадесницхарско покрета Србије Двери. Погодно је да Зоран Заев за враћање живот. Ултрадесницхарското покрета Двери су последњи избори дошао са централним мотом “Да бисте вратили живот у своје руке”, ВМРО-ДПМНЕ.

Србин ултра десничарски издао обећања да реформише изборни закон. Као Заева.

-Српските Ултра-десничарска објавио преглед функционисање нових правосудних професија, као што су нотари и извршитеља. Као Заева. Србин ултра десничарски најавио повећање пореза. Баш као што је најавио Заев. Исти празне фразе које користе Двери употреба и СДСМ. “Нема живота без слободе”, “За повратак у земљу људима”, “Ми морамо испунити правду у Србији” су део слогана које чујемо од Заева преко Македоније и раније слушао и грађани у Србији, каже ВМРО ДПМНЕ.

Једина интервенција и снабдевање ултра-десне Двери изгледа где Заев процењује да је могао више гласова. Врата заговарају забрану промоцију хомосексуалности малолетницима и да се бори антисемејната идеологију. Ова тема је потпуно напуштен у памфлету СДСМ, јер је странка флертује са ЛГБТ заједницом.